Huomioithan, että koronatilanteen vuoksi tapahtumat muuttuvat lyhyelläkin varoitusajalla. Tarkistathan tapahtuman tiedot järjestäjän sivuilta. Noudatathan kaikissa toimissasi THL:n yleisiä ohjeistuksia.
Aika
Pe 6.10. klo 18:00 - 23:00
Paikka
Ohjelmaravintola Maxim Haapaniemenkatu 34, Kuopio
Järjestäjä

PETRA DUO

PETRA DUO

HUOM: alunperin Sawohouse Garden Liveen suunniteltu keikka on siirtynyt Ohjelmaravintola Maximiin 6.10.2023. Mahdolliset aiemmin jo ostetut keikkaliput käyvät tälle keikalle sellaisenaan.

Petra Gargano on laulaja ja lauluntekijä. Hän aloitti uransa jo 13-vuotiaana supersuositun Tiktak-yhtyeen solistina. Tiktakin riveissä hän tuli tutuksi ympäri Suomea, sillä bändi keikkaili ahkerasti lähes kymmenen vuotta klubeilla ja festivaaleilla. Bändin ura huipentui isoon omaan konserttiin Hartwall Areenalla. Bändin lopettamisen jälkeen Petra aloitti uransa sooloartistina. Petra on monipuolinen artisti, joka rakastaa heittäytyä. Hän nauttii erilaisista tavoista esiintyä, aina intiimeistä duo-keikoista isoihin festivaalilavoihin asti.

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 20:30

Tähän tapahtumaan on saatavilla myös rajallinen määrä illallislippuja. Herkullinen buffet illallinen on tarjolla kaksi tuntia ennen showtimea ja korjataan pois 15 minuttia ennen esityksen alkua.
Liput ovat ostettavissa ohjelmalipun yhteyteen Tiketti.fi -verkkokaupasta
www.tiketti.fi/ohjelmaravintola-maxim-dinner-2023-ohjelmaravintola-maxim-lippuja/94083

Liput: Liput ennakkoon 16.50 €
Liput ovelta 18.00 €, mikäli jäljellä.

Muut saman käyttäjän lisäämät

Muut samassa paikassa